Bronies.cz

Úplná verze: Český dabing!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
kouknul jsem se na tu 25 epizodu docela good jen když přillétala Luna na balkon k Celestii tak řekla ( odpočinte si sestry ) přitom ma jen jednu Rainbowlaugh jinak good
Beze strachu zvládla jsem to přečíst celé ... Chtěla jsem jen naznačit že i přesto že člověku neznalému se to tak jevit nemusí tak ty jazyky jsou dost odlišné ... to je vše..
v pořadku jsou si odlišné ale,nemusela si mě to hned vpalit do obličeje. nechci tu psát takové komentaře jen kvuli takové blbosti. Pinkiesmile
A dost! Navrhněte nějaké jiné televizi ať to nadabuje. 4sec love in bloom hned na začátku bez rytmusu (jako většina). Už ne, na to už nemám(jako šílenec Pinkiesmile ), ať to udělá za ně ČT, nebo program, který je určen pro děti, kde písničky za to stojí.

Odesláno z mého Xperia GO pomocí Tapatalk 4
kdyby písničky aspon nechali v originale zbytek serialu v Cz jak to je u Simpsonovich trhalo mi to uši když jsem to slyšel
Musí se to dostat do rukou lidem co překládají pohádky od Disneyho! Protože:
Synu můj máš lidskou tvář,
duše tvá ať křídla má,
hrdě vzpřímen jít se snaž,
synu můj leť víš než vítr dál
Pinkiehappy Rainbowlaugh

Mimochodem tak mě napadlo když pominu nápady na fan-dabing napadá vás někdo konkrétní kdo by měl propůjčit svůj hlas nějakému z poníků/bizonů/atd. ?
Nom já bych klidně něco propůjčila. Ale napřed mi musíte říct, jestli se hodím na někoho z mane6 Rainbowlaugh. Ale poníky v pozadí budu dělat klidně.
Jak už jsem zmínila, klidně bych propůjčila Rarity, případně nějakému jinému. Raritywink Akorát nejdřív sehnat někoho, kdo to dobře nastříhá, což je fuška sama o sobě, vím, o čem mluvím.
Kámoš to prý umí, a je mu teprve děvět roků, ale já mu v tom i celkem věřím. Buď si prostě vymýšlel, nebo to opravdu umí, nebo mě zcela nepochopil Rainbowlaugh, ale doufejme, že to trochu umí (tak jestli mu to musel bratranec, tolikrát vysvětlovat tak to umět bude), když chce být tím programátorem. A taky znám ještě jednoho člověka, ale nevím jak na tom z poníky je.

Jinák... Kdo koho dabuje v tom českém dabingu? (ne v tom fan Rainbowlaugh)
Ivana Korolová - Spike
Jana Mařasová - Rarity
Radka Stupková - Twilight Sparkle
Helena Brabcová - ?
Zuzana Hykyšová - ?
Irena hrubá - ?
Kateřina Březinová - Princezna Celestia (?)

Pokusím se doplnit další, ale nic neslibuji. Raritywink

EDIT: Něco málo doplněno, ale vážně u otazníků netuším, která dabuje kterou, jelikož jsem buď nenašla ukázku hlasu a nebo nepoznala, protože všechny mají v seriálu trpasličí přízvuk, který u normálních rolí fakt mít nebudou.