Bronies.cz

Úplná verze: Český dabing!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Jak sem si to tu přečet, tak sem si hned skouk ten smile song .. Zrovna sem jedl slaďoučkou nektarinku a to sousto u kteryho ta pisnička začala hrát skončlilo, né vyplivnutý, ale VYKAŠLANÝ na monitoru Twilightblush Teť už jen zbýva nechat minimax naspívat PP duberkou ten song Equestria girls z reklamy Facehoof To by byl teprve transdimensional colaps Pinkiecrazy
Ježiš, to už je v ČR reklama na EQG?
Twilightsmile to je od Hubu reklama na ten seriál, je to písnička od Katy Perry Califormia girls. Jen je naspívaná PP jak Equestria girls je to starší song než ten film.

http://www.youtube.com/watch?v=OiKWSYwj8KM
"Equestria holky...." Už to vidim. Radši u toho nebudu nic jíst, nebo mít u sebe nějakou věc v okruhu pěti metrů, kromě polštářku. Ten budu moci alespoň okousat a někam zahodit.
(12.08.2013, 22:49)Dragonalicorn Napsal(a): [ -> ]Twilightsmile to je od Hubu reklama na ten seriál, je to písnička od Katy Perry Califormia girls. Jen je naspívaná PP jak Equestria girls je to starší song než ten film.

tak ten znam
Tááák za tuto dostanu ban za posthunt nebo odtržení od tématu, ale 31.8. začíná televize ČT :D (déčko) a prohlíhl jsem si rozmezí, tak bude to od 4-12 let, tak by se tereoticky mohlo objevit MLP s vlastním dabingem, jak čt znam tak si dabing skoro vždy dělá sám, když se jim nelíbí. Jak jsem spozoroval, tak se objevují pořady z DisneyChannelu, Nickelodeon CZ, z minimaxu ne (bohudík). Co myslíte, bude/nebude?
Taky by jim mohl někdo pro jistotu napsal :D
Nebo by to dávali k večeru z titulkama. Ale je fakt, že by mlp z vlastním bylo přijatelnější (pokud nebude horší, jak od minimax). Jsem zvědavá jak to bude, ovšem dívala jsem se na program a, že by na déčku bylo ty první dva dny (sobota,neděle) mlp, ani zmínka. Mohou to ovšem dávat v týdnu Rainbowlaugh
vzhledem k tomu, ze mlp uz jedna volně dostupná televize dává celkem pochybuji, ze to na ct d bude
Lairo, už je program na další týden, není.
FerrPony, volně dostupná? pokud nemáš zaplacený balíček na satelitu nebo kabel, tak se na to nekoukneš. A Barrandov je jen prostředník, co dostanou vysílaj, ti moc vlastní "pronajatý" pořady nemají. (že mají koupený práva na vysílání zrovna oni, ne ještě koupený od někoho dalšího)
Pardon, já si to prohlížela před pár dny taky, že.
Uvidíme jak to nakonec bude.