Bronies.cz

Úplná verze: Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Chci se zeptat: kolik můžu dát uživateli plusek za sebou, aniž by to porušovalo pravidla? Líbí se mi Skřivanův nápad s obrázky na zakázku (za to bych chtěla dát jedno plusko) a poté za splněný úkol bych chtěla dát další. Nevím ale, jak rychle se mu podaří obrázek nakreslit, tak se raději ptám.
@Aidrien Assagir: na otázku "kolik plusek za sebou je ještě ok" neexistuje jednoznačná odpověď - prostě s rozumem Twilightsmile

Myslím, že když je to jedno plus za nápad a o pár dní později jedno puls za kresbu přímo pro tebe, tak je to jistě bez problému. Pravidlo o zákazu zneužívání reputačního systému je tu pro zcela jiné případy.
Dobře, děkuji. Jen jsem se chtěla ujistit, aby nikdo neměl potíže.
Neuvažoval někdo o verzi webu na mobily? Pinkiehappy
Batygame: Od toho už je Tapatalk Twilightsmile
Tahle verze by měla být pro starší mobily přijatelnější

http://bronies.cz/archive/index.php?thread-5.html
Mám návrh na založení nové (pod)sekce kerá se bude věnovat mobilům a aplikacím.
Klidně to může být v Off-Topicu.
Taky mám návrh. Ohledně sekce s Roleplayema. A to ten, že uživatel by měl mít pouze jedno aktivní RP, a pokud to RP bude déle jak týden bez omluvy (dovolená, exekuce, vězení) neaktivní, tak zamknout. A taky možná nějaké omezení minimální doby mezi dvěma RP. Moc bych to uvítal.

Samozřejmě to nemusí být týden, klidně víc nebo míň, ale ať tam nějakej limit je.
@Krajk - dle mého názoru zbytečné. V OT je sekce o PC, většina témat se točí kolem PC her, vlákna o mobilech zde jsou v počtu jednotek kusů. Je možné, že jsem je přehlédl, pokud ano, prosím seznam do PM a hodím to k vnitřní diskusi zda by to za to stálo Pinkiesmile

@Minetex - toto vypadá na domluvu se sekčními moderátory RP sekce, napiš jim Pinkiesmile Osobně se mi líbí styl Andor.cz - pokud je vlákno dostatečně dlouho neaktivní, tak tam moderátor hodí post ve stylu:
Citace:Ahoj, dlouho se zde nic neudálo, budete dál hrát? Pokud ano, napište, jinak za týden mažu.
Funguje to výborně. Domluv se s Iluzonem a Memphisem, zda a jak toto budete hlídat, když si domluvíte pravidla která budou všichni hráči RP respektovat - pohoda Pinkiesmile Jelikož to je záležitost jedné sekce, tak se musíte rozhodnout sami - udělejte si hlasování, proberte to, nastavte limity. Sekční moderátoři mohou zamykat témata.
Nevím, zda je to tak dobře nebo jen překladatelská chyba (CZ), ale v tématu pod posledním příspěvkem bych tlačítko "Vyhledat téma" spíše přejmenoval na "Prohledat téma" či něco podobného (vyhledává dle klíčových slov uvnitř tématu, ne názvy tématů a fór).
[attachment=4542]